Team

Lotte van den Bosch

Na de studie fysiotherapie in Utrecht ben ik gaan werken in mij geboorteplaats Woerden.
Ik wilde mij altijd met een voltijds studie verder specialiseren. Deze mogelijkheid kreeg ik in Gent.
Om daar aan de Universiteit van Gent Revalidatiewetenschappen en Musculoskeletale Kinesitherapie
te studeren. Na het afronden van deze Master ben ik mij verder gaan verdiepen. Zo volgde ik aan de Universiteit Gent het postgraduaat manuele therapie. Deze studie is eveneens met onderscheiding afgerond.

In 2010 ben ik Fysio & Manueel therapie van den Bosch gestart in Sportland Hasselt.
De opleiding Dry Needling gaf mij de mogelijkheid, nog specifiekere zorg te kunnen leveren.
Inmiddels ben ik provinciaal begeleider van Overijssel en begeleid ik de cursussen in Domburg.

Tijdens de studie in Gent heb ik onderzoek gedaan over de schouder.
Om de Schouder nog beter in kaart te kunnen brengen ben ik de opleiding echografie gaan volgen.
In 2016 heb ik hiervoor mijn certificaat behaald.

Daarnaast heb ik in 2016 de opleiding Kinder manuele therapie gevolgd.
Hier ligt echt mijn passie, het is prachtig om een klein baby'tje te mogen helpen
om weer tevreden te kunnen slapen.

Inmiddels zijn we verhuisd naar het Gezondheidscentrum Hasselt.
Waar we gezamenlijk kwalitatief goede en gespecialiseerde zorg kunnen leveren.

Specialisaties:

 • Manueel Therapeut
 • Kinder manueeltherapeut
 • Echografist
 • Dry Needling
 • Revalidatiewetenschapper
 • Schouderrevalidatie
Lotte1
Chantal1

Chantal Groenewold

Ik ben geboren in Coevorden. In juli 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool van Groningen. Daarna ben ik in verschillende particuliere praktijken gaan werken waar ik onder andere sporters heb behandeld.

Sinds kort woon ik in Hattem. In maart 2014 ben ik bij Fysio & Manueel therapie van den Bosch komen werken, dit combineer ik met 1.5 dag fysiotherapie in een praktijk in Nunspeet.

In de afgelopen jaren heb ik mij verbreed door het volgen van verschillende cursussen.
De laatste waren zeer interessant en hebben een grote toegevoegde waarde in de interventies die ik toepas tijdens de behandelingen. Ik ben erg breed geïnteresseerd en heb ik verschillende cursussen gedaan, waaronder Dry needling en medical taping .

Ik vind het belangrijk om door scholingen nog betere zorg te kunnen leveren voor mijn patiënten, daarom ben ik per september 2016 met de opleiding osteopathie begonnen en hoop deze in 2020 af te kunnen ronden.

Zelf vind ik het ook belangrijk om fit te blijven, dit doe ik door middel van hardlopen, mountainbiken, bootcampen en zwemmen.

Specialisaties:

 • Dry Needling
 • Medical tape
 • Osteopaat (I.O.)

Lysanne Visscher

Ik ben geboren en opgegroeid in Hasselt en woon hier momenteel nog steeds met veel plezier. Ik ben graag actief en sport met veel regelmaat. Ik heb jarenlang met veel plezier en passie gedanst, maar ben momenteel vooral druk met crossfit en krachttraining. Mijn liefde voor sport en beweging kan ik kwijt in dit mooie beroep: Fysio- en manuele therapie.

Ik ben in 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij een particuliere praktijk gevestigd in Kampen en Zwolle. In januari 2017 ben ik gestart bij het team van fysio- en manueel therapie van den Bosch.

Mijn liefde voor dit vak zorgt ervoor dat ik leergierig ben en graag mijn kennis en vaardigheden wil verbreden. In september 2020 ben ik afgestudeerd aan de master opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT University of Physiotherapy. Ik vul mijn vaardigheden graag aan door het volgen van verschillende cursussen. Zo ben ik onder andere gespecialiseerd in dry needling en heb ik verschillende cursussen gevolgd over het thema chronische pijn.

In maart 2020, bij de verhuizing naar de nieuwe locatie, heb ik besloten volledig te gaan werken bij fysio- en manueel therapie van den Bosch. Momenteel ben ik van maandag tot en met vrijdag aanwezig op de praktijk en ik heb het enorm naar mijn zin.

 

Specialisaties:

 • Manuele Therapie (MSc)
 • Dry Needling
Lysanne1