Het team

Van fysio & manueel therapie van den Bosch

Lotte van den Bosch

Na de studie fysiotherapie in Utrecht ben ik gaan werken in mij geboorteplaats Woerden.
Ik had altijd al de ambitie om door middel van een voltijds studie verder specialiseren, deze mogelijkheid kreeg ik in Gent. Ik ben daar aan de Universiteit van Gent Revalidatiewetenschappen en Musculoskeletale Kinesitherapie gaan studeren.
Na het afronden van deze Master ben ik aan de Universiteit Gent het postgraduaat manuele therapie gestart en heb deze studie eveneens met onderscheiding afgerond.

In 2010 ben ik Fysio & Manueel therapie van den Bosch gestart in Sportland Hasselt. Inmiddels is dit onze dependance en werken wij vanuit het Gezondheidscentrum Hasselt.

De opleiding in Dry Needling gaf mij de mogelijkheid, nog specifiekere zorg te kunnen leveren. Sinds 2011 ben ik provinciaal begeleider van Overijssel en ben ik docent van de cursussen in Domburg

Tijdens de studie in Gent heb ik onderzoek gedaan over de schouder. Om de Schouder nog beter in kaart te kunnen brengen ben ik de opleiding echografie gaan volgen. In november 2016 het certificaat Echografie behaald. Met echografie worden weefsel, zoals pezen, spieren, slijmbeurzen en banden in beeld gebracht zodoende kunnen we de bron van de klacht achterhalen. De afgelopen jaren heb ik mij door middel van cursussen steeds verder verdiept in de echografie en is de praktijk lid van het schoudernetwerk Zwolle.

Daarnaast heb ik in 2016 de opleiding Kinder-manuele therapie gevolgd. Hier ligt echt mijn passie, het is prachtig om een klein baby'tje te mogen helpen weer tevreden te kunnen slapen.

Sporten is een passie, wielrennen voor mij een heerlijke uitlaatklep en een manier om te genieten van de prachtige natuur. Deze passie heb ik kunnen combineren met mijn werk als revalidatiewetenschapper

 

Lotje

Specialisaties:

      • Msc. Manueel Therapeut (UGent)
      • Msc. Revalidatiewetenschapper
      • Kinder manueeltherapeut
      • Echografist
      • Dry Needling
      • Schouderrevalidatie
Lysanne Visscher

Specialisaties:

    • Msc. Manuele Therapie (SOMT)
    • Orofaciaal Therapie i.o. (HAN)
    • Dry Needling
    • Dry Needling verdieping hoofdpijn en kaakklachten
    • Fysiotherapeut

Lysanne Visscher

Ik ben geboren en opgegroeid in Hasselt en woon hier momenteel nog steeds met veel plezier. Ik ben graag actief en sport met veel regelmaat. Ik heb jarenlang met veel plezier en passie gedanst, maar ben momenteel vooral druk met crossfit en krachttraining. Mijn liefde voor sport en beweging kan ik kwijt in dit mooie beroep: Fysio- en manuele therapeut.

Ik ben in 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij een particuliere praktijk gevestigd in Kampen en Zwolle. In januari 2017 ben ik gestart bij het team van fysio- en manueel therapie van den Bosch. In maart 2020, bij de verhuizing naar de nieuwe locatie, heb ik besloten volledig te gaan werken bij fysio- en manueel therapie van den Bosch. Momenteel ben ik maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op de praktijk en ik heb het enorm naar mijn zin.

 

Mijn liefde voor studeren en dit vak zorgen ervoor dat ik leergierig ben en graag mijn kennis en vaardigheden wil verbreden. In september 2020 ben ik afgestudeerd aan de masteropleiding tot manueel therapeut aan de SOMT University of Physiotherapy. Ik vul mijn vaardigheden graag aan door het volgen van verschillende cursussen. Zo ben ik gespecialiseerd in dry needling, onder andere ook voor kaak- en aangezichtsklachten. Vanwege mijn interesse voor kaak-, hoofdpijn en nek gerelateerde klachten, ben ik in september 2022 gestart aan een nieuwe master in Nijmegen: orofaciale fysiotherapie. De orofaciaal fysiotherapeut wordt ook wel kaakfysiotherapeut of hoofdfysiotherapeut genoemd. De orofaciaal fysiotherapeut is gespecialiseerd in problemen met de spieren en gewrichten in het hoofd- of halsgebied en met het kauwstelsel. Ik hoop in de zomer van 2024 deze studie af te ronden.

 

Hester Lok - Heres

Na het afronden van de opleiding fysiotherapie in Enschede, heb ik eerst 2 jaar in Almelo gewerkt. Vervolgens ben ik in 2016 gestart met de master manuele therapie aan de SOMT University in Amersfoort. In die tijd ben ik ook gaan werken in Drenthe (Schoonebeek/Nieuw-Schoonebeek). In 2019 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en ondertussen ben ik alweer 2 jaartjes als manueel therapeut aan de slag. Dat doe ik met veel plezier.

Het menselijk lichaam fascineert mij enorm. Het opsporen van bewegingsfunctiestoornissen en pijnpunten, vervolgens een behandeling te bepalen en uit te voeren, specifiek voor de desbetreffende patiënt, dat geeft mij veel voldoening.  Dagelijks bewegen is voor mij ook heel belangrijk. In Rheezerveen (gemeente Hardenberg), waar ik zelf woon hebben we een fantastisch mooi bos, waar ik graag mag hardlopen en wandelen. Daarnaast skeeler en zwem ik graag, en zie je me regelmatig fietsen met mijn dochtertje.

In 1991 ben ik geboren in Zwartsluis en toen ik 2 was, ben ik met mijn ouders naar Bergentheim verhuisd. Het lijkt me leuk om weer richting mijn geboorteplaats te rijden en de mensen hier te leren kennen. Sinds augustus 2021 werk ik op Maandag en Woensdag bij Fysio & Manueel therapie van den Bosch.

 

Hester Lok - Heres

     Specialisaties:

   • Msc. Manueel therapeut (SOMT)
   • Dry Needling
   • Fysiotherapeut
Ester2kl

     Specialisaties:

   • Msc. Manueel therapeut (SOMT)
   • Dry Needling
   • Fysiotherapeut

Esther den Hertog - Foekens

Manueel therapie is mijn passie, ik vind het een uitdaging om de oorzaak van iemands klachten te vinden, zodat ik diegene zo effectief mogelijk kan helpen. Zo werk ik graag samen met de patiënt aan een passende oplossing.
Geregeld duik ik de literatuur nog even in, luister ik een interessante podcast of volg ik een cursus om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten in het vakgebied.

Bewegen en sporten doe ik met plezier, met name hardlopen en hiken.
Ook heb ik een eigen mini-sportschool op de zolder.
In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan het Saxion in Enschede. Daarbij werkte ik in een praktijk in Apeldoorn. Aansluitend aan de studie fysiotherapie ben ik begonnen aan mijn driejarige master Manuele Therapie aan de SOMT University in Amersfoort. Sinds december 2021 werk ik bij Fysio & Manueel therapie van Den Bosch op de maandag, woensdag en donderdag.

 

 

Jolijn Stoit

Ik ben Jolijn, 33 jaar en woonachtig in het mooie zwolle.

Sinds 2011 ben ik algemeen fysiotherapeut. Na een aantal jaar als algemeen fysiotherapeut, wilde ik graag meer verdieping. Ik ben daarom in 2016 gestart aan de SOMT voor de master manuele therapie. In 2019 ben ik afgestudeerd. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en heb ik mij verder gespecialiseerd in de nek en schouder regio.

Ik sta voor de kernwaarden, kwaliteit, verbinding en echtheid. Wat voor mij in mijn werk betekent, dat ik samen met mijn patiënten op zoek ga naar de meeste geschikte therapie. Dit is met name binnen het domein van de fysiotherapie, maar soms ook daarbuiten.

Naast mijn werk loop ik graag hard, speel ik een potje tennis en hou ik vooral van het buiten leven. Dit uit ik door te gaan kamperen of te wandelen/hiken.

 

Schermafbeelding 2022-10-11 om 15.40.52

     Specialisaties:

   • MSc. Manueel Therapeut (SOMT)
   • Schouderspecialist
   • Fysiotherapeut