Fysio in Staphorst en omstreken

Fysio in Staphorst gezocht omdat u lichamelijke klachten ervaart en verlichting wenst? Fysio & Manueel Therapie Van Den Bosch staat altijd voor u klaar om bij te dragen aan uw herstel. Dankzij onze diverse specialisaties en efficiënte aanpak laten we uw lichaam beter werken en vermindert de pijn meteen. Maak vandaag nog een afspraak en laat u verzorgen door onze ervaren fysiotherapeuten in Staphorst. Hierbij staan persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg te allen tijde centraal.

Van knieklachten tot nekproblemen

In onze fysiotherapie praktijk nabij Staphorst werken we met verschillende technieken die uiteenlopende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat behandelen. Denk hierbij vooral aan knieklachten, schouderpijn, rug- en nekproblemen. Ook bij duizeligheid en hoofdpijn biedt een fysiotherapeut uitkomst. Deze klachten ontstaan vooral door een blessure bij het sporten of door een verkeerde werkhouding. Middels specifieke behandelingstechnieken zorgen onze fysiotherapeuten ervoor dat u zich snel weer fit voelt en zonder klachten door het leven kunt.

Hoe werkt fysiotherapie Staphorst?

Elke behandeling begint met een kennismakingsgesprek. We analyseren uw klachten nauwkeurig en bepalen het doel van de fysiotherapie in Staphorst. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op. We kiezen steeds voor een efficiënte therapie gebaseerd op uw problemen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld vaak dry needling voor hoofdpijn en manuele therapie voor rugklachten.

Fysiotherapie praktijk met breed dienstenaanbod

Onze fysiotherapeuten in Staphorst hebben zich in verschillende fysiotherapeutische behandelingen gespecialiseerd. Elke fysiotherapeut heeft één of meerdere specialisaties. Bovendien werken ze nauw samen, zodat elke klant de best mogelijke behandeling krijgt. Bij fysiotherapiecentrum Van Den Bosch krijgt elk lichaam dan ook een oplossing op maat aangeboden door een fysiotherapeut.

Ons dienstenpakket bestaan uit:

Persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg

Het is voor ons enorm belangrijk dat elke patiënt de aandacht krijgt die hij verdient. Onze fysiotherapeuten bieden dan ook steeds een luisterend oor aan. We analyseren uw klachten grondig en gaan op zoek naar een geschikte behandeltechniek. Elke klant krijgt dan ook steeds kwalitatieve zorg. Onze praktijk in de omgeving van Staphorst bestaat al jarenlang. Het team bestaat uit gekwalificeerde zorgverleners met een passie voor hun vak. Dit alles maakt van fysiotherapiepraktijk Van Den Bosch dé specialist in fysiotherapie in Staphorst.

Keurmerk Fysiotherapie

Onze jarenlange ervaring en onze professionele aanpak zorgen ervoor dat we heel wat tevreden klanten hebben. Deze hoge klanttevredenheid zorgt ervoor dat we ons kunnen aansluiten bij het Keurmerk Fysiotherapie. Dit door zorgverzekeraars erkend register staat namelijk voor een hoge patiënttevredenheid, transparantie en een uitstekende kwaliteit.

Doordat onze fysiotherapiepraktijk deel uitmaakt van het Keurmerk Fysiotherapie, wordt de fysio behandeling in Staphorst gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering. We hebben contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Bekijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering goed om exact te weten welke behandeling vergoed wordt. Neem bij onduidelijkheid hier over contact op met uw zorgverzekeraar.

Maak een afspraak

Ervaart u vervelende lichamelijke klachten zoals nek- of rugpijn? Wilt u revalideren na een sportblessure of hebt u voortdurend last van stekende hoofdpijn? Neem contact op op om te bespreken wat fysiotherapie voor u kan betekenen. Onze fysiotherapeuten kunnen namelijk op zeer korte termijn een eerste intakegesprek inplannen. U kunt zowel overdag als ‘s avond in onze praktijk in Staphorst terecht. Wanneer u niet in staat bent om bij ons langs te komen, kunnen wij ook bij u langskomen. Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Onze Passie voor het vak en u als persoon geeft ons de kwaliteit uw klacht grondig te analyseren. We zijn geopend zowel overdag als in de avonduren. Indien nodig komen we ook bij u thuis.