Fysio in omgeving IJsselmuiden

Woont u in de buurt van IJsselmuiden en heeft u fysio nodig? U bent dan van harte welkom bij Fysio & Manueel Therapie van den Bosch. Onze praktijk is gevestigd in Hasselt. Vanuit IJsselmuiden bent u met de auto in ongeveer 20 minuten op onze praktijklocatie.

U kunt bij ons rechtstreeks naar de fysiotherapeut, dus ook zonder verwijsbrief van uw huisarts. Dat bevordert het herstel, omdat u direct bij de juiste behandelaar terechtkomt.

Fysio van kwaliteit nabij IJsselmuiden

 • Kwalitatieve zorg met alle nodige kwalificaties
 • Kwalificaties als revalidatiewetenschapper en manueel therapie diploma
 • Aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie
 • Onze mooie praktijk bestaat al ruim 10 jaar
 • Professionele aanpak: klachtenanalyse en een behandelplan op maat
 • Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan
 • Ervaren fysiotherapeuten met een luisterend oor

Maak gelijk bij ons een afspraak voor een fysio behandeling vlakbij IJsselmuiden. U kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel ons als u direct telefonisch contact wenst: 038 477 53 70.

Contact opnemen

Onze Passie voor het vak en u als persoon geeft ons de kwaliteit uw klacht grondig te analyseren. We zijn geopend zowel overdag als in de avonduren. Indien nodig komen we ook bij u thuis.

Direct contact opnemen

Waarom fysiotherapie volgen?

Jaarlijks stappen er bijna 3 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut in hun omgeving. Er zijn veel redenen te bedenken waarom u fysiotherapie wilt volgen in de regio IJsselmuiden. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van klachten die zijn ontstaan tijdens het werk (verkeerde werkhouding) of sporten (verkeerde beweging gemaakt). Of de klachten zijn een gevolg van een ongeluk, ziekte of ouderdom. Wat de reden ook is: u kunt altijd terecht bij onze fysio nabij IJsselmuiden.

Klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat

In onze praktijk worden klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat behandeld. Deze klachten lopen uiteen van knieklachten, rugklachten en schouderpijn tot nekklachten, hoofpijn, duizeligheid, kaakklachten en pijn bij het sporten. Fysio in IJsselmuiden is gericht op belemmeringen in ons hele systeem van bewegen. Dankzij bepaalde technieken proberen fysiotherapeuten de klachten te verminderen.

Klachtenanalyse en behandelplan op maat

Onze professionele aanpak is als volgt: de specialisten analyseren uw klacht(en) grondig. Door middel van die analyse stellen onze specialisten een behandelplan op maat op. Vervolgens behandelen we uw klacht(en) met de meest efficiënte therapie. Dat kan fysiotherapie zijn, maar ook dry needling en manuele therapie behoren tot de opties.

Fysiotherapie Keurmerk

Onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie. Wat houdt dat in? Het Fysiotherapie Keurmerk is een door zorgverzekeraars erkend register dat staat voor kwaliteit, transparantie en een hoge patiënttevredenheid. Alleen praktijken die hoger scoren dan een 8 op de patiënttevredenheid mogen zich hierbij aansluiten. Bovendien moet een praktijk voortdurend werken aan de kwaliteit.

Ons dienstenaanbod: echografie en osteopathie

Wij hebben meerdere specialisaties in huis. Ons complete dienstenaanbod op een rij:

Manuele Therapie

De manueel therapeut is expert op het gebied van de wervelkolom en andere gewrichten. Maar behandeld ook hoofdpijn, duizeligheidsklachten en kaakproblematiek.

Meer info

Dry Needling

Het snel en langdurig ontspannen van gespannen spieren door middel van Dry Needling. Met een speciale techniek worden de spieren met een naald aangeprikt.

Meer info

baby

Kinder-Manuele Therapie

Is uw baby onrustig? Huilt hij veel? Kijkt hij vaak dezelfde kant op of overtrekt zich?
Een Kinder-Manueel Therapeut is gespecialiseerd in de behandeling deze klachten bij baby’s.

Meer info

Fysiotherapie

De Fysiotherapeut is de specialist op het gebied van voorkomen, verhelpen en het verminderd van lichamelijk klachten en zorgt dat jij optimaal kunt blijven bewegen.

Meer info

osteopathie

Osteopathie

Wat kan een osteopaat voor u betekenen? Een osteopaat weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier deze elkaar kunnen beïnvloeden.

Meer info

echo

Echografie

Echografie is een onderzoekstechniek waarbij uw spieren, pezen, kapsel, banden en gewrichten in beeld kunnen worden gebracht. Zo is echografie in de fysiotherapie een mooi hulpmiddel.

Meer info

Ons Team

Lotte van den Bosch

Manueel Therapeut

 • Kinder Manueel therapeut
 • Dry Needling
 • Echografie
 • Schouderspecialist
 • Revalidatiewetenschapper

BIG: 99908494604

Chantal Groenewold

Fysiotherapeut

 • Osteopaat (i.o.)
 • Dry Needling
 • Medical Taping

BIG: 39913058404

Lysanne Visscher

Manueel Therapeut

 • Manueel therapeut
 • Dry Needling
 • Medical taping

BIG: 59921537404

Wat wordt er vergoed door mijn zorgverzekering?

Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie in IJsselmuiden beperkt vergoed. Alleen patiënten met een chronische indicatie of jongeren tot 18 jaar oud kunnen aanspraak maken op een vergoeding. De basisverzekering vergoedt alleen vanaf de 21ste behandeling. De eerste 20 behandelingen komen uit uw aanvullende verzekering (en eigen risico).

Onze tarieven

Er bestaan grote verschillen tussen zorgverzekeraars: bekijk dus goed uw polisblad en lees de polis rustig door. Fysio & Manueel Therapie van den Bosch heeft contracten gesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Als u wilt weten wat onze tarieven zijn als u onverhoopt niet verzekerd blijkt te zijn voor fysio in IJsselmuiden, kunt u kijken op onze tarieven-pagina.

Maak een afspraak

Ervaart u klachten in uw schouder of nek, of moet u revalideren na een ongeluk? Wij helpen u graag van uw klachten af bij onze fysio praktijk dichtbij IJsselmuiden. Ons fysiotherapiepraktijk te Hasselt is zowel overdag als in de avonduren geopend. Indien gewenst komen wij bij u thuis langs voor een behandeling aan huis.

Maak een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen of neem telefonisch contact op via 038 477 53 70.

Direct een afspraak maken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.