Fysio in Genemuiden

Graag fysio willen volgen in Genemuiden of omgeving? Breng dan een bezoek aan Fysio & Manueel Therapie van den Bosch. Onze praktijk ligt in Hasselt, dat is ongeveer 10 minuten rijden met de auto vanuit Genemuiden. Als u al een tijd last heeft van uw schouder of een ander lichaamsdeel rond de wervelkolom is de fysiotherapeut de aangewezen persoon om hier iets tegen te doen. Wij proberen met onze fysiotherapie nabij Genemuiden voor verlichting te zorgen.

Fijne fysio praktijk dichtbij Genemuiden

 • Kwalitatieve zorg met alle nodige kwalificaties
 • Kwalificaties als revalidatiewetenschapper en manueel therapie diploma
 • Aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie
 • Onze mooie praktijk bestaat al ruim 10 jaar
 • Professionele aanpak: klachtenanalyse en een behandelplan op maat
 • Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan
 • Ervaren fysiotherapeuten met een luisterend oor

Wilt u kennismaken met onze fysio praktijk vlakbij Genemuiden? Maak dan online een afspraak voor het intakegesprek en eerste behandeling ineen. Volg de link en lees de instructies. Mocht u vooraf vragen hebben, mag u deze altijd aan ons stellen. U kunt contact met ons opnemen via 038 477 53 70 of het contactformulier.

Contact opnemen

Onze Passie voor het vak en u als persoon geeft ons de kwaliteit uw klacht grondig te analyseren. We zijn geopend zowel overdag als in de avonduren. Indien nodig komen we ook bij u thuis.

Direct contact opnemen

Fysiotherapie in Genemuiden

Fysiotherapie is gericht op belemmeringen in ons hele systeem van bewegen. Dankzij bepaalde oefeningen proberen onze fysiotherapeuten uw klachten te verminderen. Andere vormen van fysiotherapie kunnen ook hieraan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan manuele therapie, dry needling en osteopathie. Tijdens het intakegesprek analyseren we uw klachten en maken op basis hiervan een behandelplan op. We kiezen steeds voor een efficiënte fysio therapie in Genemuiden gebaseerd op uw problemen.

Fysio in Genemuiden

Lichamelijke klachten

 

In onze praktijk worden klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat behandeld. De oorzaken van deze klachten liggen grotendeels in ons dagelijks leven. U kunt bijvoorbeeld onbewust een verkeerde werkhouding aannemen tijdens het thuiswerken of op kantoor. Na verloop van tijd kan dit wervelproblemen veroorzaken. Of u kunt bijvoorbeeld tijdens het sporten een verkeerde beweging gemaakt hebben.

Wanneer u dit overkomt, is vaak de eerste gedachte: het zal vast wel meevallen. Als de pijn met de dag toeneemt, is het toch vaak verstandig om naar de huisarts te gaan. Hij of zij zal u dan vaak doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Ook als u last heeft van de volgende lichamelijke klachten is fysiotherapie in Genemuiden de oplossing: knieklachten, hoofdpijn, duizeligheid, kaakklachten en pijn bij het sporten.

Fysio praktijk met de volgende specialisaties

Wij hebben meerdere specialisaties in huis. Ons complete dienstenaanbod op een rij:

Manuele Therapie

De manueel therapeut is expert op het gebied van de wervelkolom en andere gewrichten. Maar behandeld ook hoofdpijn, duizeligheidsklachten en kaakproblematiek.

Meer info

Dry Needling

Het snel en langdurig ontspannen van gespannen spieren door middel van Dry Needling. Met een speciale techniek worden de spieren met een naald aangeprikt.

Meer info

baby

Kinder-Manuele Therapie

Is uw baby onrustig? Huilt hij veel? Kijkt hij vaak dezelfde kant op of overtrekt zich?
Een Kinder-Manueel Therapeut is gespecialiseerd in de behandeling deze klachten bij baby’s.

Meer info

Fysiotherapie

De Fysiotherapeut is de specialist op het gebied van voorkomen, verhelpen en het verminderd van lichamelijk klachten en zorgt dat jij optimaal kunt blijven bewegen.

Meer info

osteopathie

Osteopathie

Wat kan een osteopaat voor u betekenen? Een osteopaat weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier deze elkaar kunnen beïnvloeden.

Meer info

echo

Echografie

Echografie is een onderzoekstechniek waarbij uw spieren, pezen, kapsel, banden en gewrichten in beeld kunnen worden gebracht. Zo is echografie in de fysiotherapie een mooi hulpmiddel.

Meer info

Ons Team

Lotte van den Bosch

Manueel Therapeut

 • Kinder Manueel therapeut
 • Dry Needling
 • Echografie
 • Schouderspecialist
 • Revalidatiewetenschapper

BIG: 99908494604

Chantal Groenewold

Fysiotherapeut

 • Osteopaat (i.o.)
 • Dry Needling
 • Medical Taping

BIG: 39913058404

Lysanne Visscher

Manueel Therapeut

 • Manueel therapeut
 • Dry Needling
 • Medical taping

BIG: 59921537404

Keurmerk Fysiotherapie

Als praktijk zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie. Dit is van belang omdat u dan weet dat u verzekerd bent van de beste fysiotherapeutische zorg. Het Fysiotherapie Keurmerk is een door zorgverzekeraars erkend register dat staat voor kwaliteit, transparantie en een hoge patiënttevredenheid. Alleen praktijken die hoger scoren dan een 8 op de patiënttevredenheid mogen zich hierbij aansluiten.

Verder dienen onze fysiotherapeuten voortdurend te werken aan de kwaliteit. Dit doen we door onder andere:

√ In een team te overleggen over de beste aanpak van uw klachten;
√ Gebruik te maken van de nieuwste inzichten en technieken;
√ Samen met u als patiënt uw klacht aan te pakken;
√ Zich continu te laten na- en bijscholen;
√ Intensief samen te werken met andere zorgverleners zoals uw huisarts.

Maak een eerste afspraak voor fysio in Genemuiden

Ervaart u over een langere periode pijn rond uw wervelkolom (schouder, nek, rug)? Wilt u revalideren na een sportblessure? Onderneem actie en maak direct een afspraak voor fysiotherapie in Genemuiden. U bent van harte welkom bij Fysio & Manueel Therapie van den Bosch. We zijn zowel overdag als in de avonduren geopend.

Plan een eerste fysio behandeling via de website, dan zien we u snel! Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan contact met ons op.

Direct een afspraak maken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.